IT & tillgänglighet

Vårt mål på Campus Skellefteå är att vi ska vara tillgängliga för alla och det innebär att på området finns handikapparkeringar, vi har hissar och dörröppnare. På Campusbiblioeket har man jobbat hårt för att inte funktionshinder ska vara ett hinder och här erbjuds hjälp av olika slag. Den digitala tillgängligheten är god.

Läs mer om vilka tjänster som Campusbiblioteket erbjuder

Vi vet hur viktigt det är att ebjuda nätverk som fungerar och på Campus försöker vi göra det så enkelt som möjligt. För Campusstudenter finns Campus Skellefteås nätverk och det får studenter informtion om vid uppstart.

Om du är student eller anställd på området så kan du kontakta Helpdesk

SKEGUEST

För besökare på området  erbjuder vi fritt nätverk, Skeguest. För att logga in i Skeguest krävs ett användarnamn och lösenord. Det beställer du speciellt via den portal som du möts av efter uppkoppling mot nätet. Inloggningsuppgifterna är giltiga i 30 dagar och användaren kan koppla upp två enheter per biljett. Behöver användaren ytterligare enheter så beställer användaren en ny biljett. Användaren kan beställa flera biljetter till ett och samma mobilnummer.


Här kan du se var du har bäst täckning:

Nätverkskarta Campus Skellefteå