Boka lokal

Campus Skellefteå erbjuder bra förutsättningar och olika lösningar för möten och utbildningar i en kreativ miljö. Här finns också möjlighet att boka förtäring som fika, lättare luncher eller finare middagar till ditt möte.

Möteslokaler

Campus Skellefteå erbjuder bra förutsättningar och olika lösningar för möten och utbildningar i en kreativ miljö. Vid beställning av fika/mat, kontakta restaurang Din Fest på Campus, 076-7773319. Här kan du läsa mer om vad som erbjuds på Campus. För att kunna göra en bokning måste man registrera en användare och sedan får du tillgång till hela menyn och kan skicka din bokningsförfrågan. Det gäller dig som student och övriga.


Forumsalen är en föreläsnings- och mötessal med toppmodern AV-teknik (dubbla OH-kanoner, dokument -kamera, med mera). Lokalen är ljus och luftig med fantastisk älvsutsikt för ca 220 personer. Foajén med garderob och servicedisk ger dig det stöd du behöver för en professionell konferens eller föreläsning.

Arenan med sin amfiteaterform ger en kreativ miljö för föreläsning, gruppdiskussion eller kanske en föreställning. Arenan är nu uppgraderad med bland annat ny projektor, ljudanläggning, styrsystem och här finns det tekniska stöd du behöver.

Forums foajé
passar utmärkt för mingel eller mindre utställningar. Rymden och ljuset med strukturerna i limträ skapar en exklusiv inramning. Läget mitt emellan biblioteket och restauranghuset ger liv åt evenemanget.

Studion kan användas som föreläsnings- eller möteslokal, speciellt inredd och anpassad för modern videokonferensteknik. Här finns möjligheten att mötas utan att resa! Lokalen är också utmärkt för vanliga föreläsningar eller utbildningar i en trevlig miljö.

Föreläsningssalar, föreläsnings- eller mötessalar i olika storlek, för cirka tio till över trettio personer. Alla har tillgång till modern AV-teknik och kan anpassas till olika ändamål.

Lärcentrum

Lärcentrum grupprum är tillgängliga för studenter dygnet runt. Passerkort används efter kl.16.00. Om rummet inte tagits i bruk 15 minuter efter avsatt tid kan rummet bokas av andra.

Campusbiblioteket

För samtliga bibliotekets grupprum gäller drop-in. Rummen får endast användas av studenter.

Datasalar

På Campusfinns flera datasalar i olika storlekar. Modern teknik och flexibel möblering ger rätt förutsättningar för en bra datautbildning.Behöver du tillgång till datasalar med och utan Skenet så kontakta helpdesk@skelleftea.se, telefon 0910-73 74 75. Här kan du läsa mer om Helpdesk och hur dom kan hjälpa dig.

Campushallen

Gymma bort den stela datanacken med eller frigör viktiga endorfiner med badminton, fotboll, innebandy eller andra aktiviteter. Campushallen kan också bokas för offentliga evenemang.

Kårhuset Stock

I Kårhuset Stock finns möteslokaler att boka. För mer information och bokning kontakta utbildningsbevakning@gmail.com