Meröppet

Du som har passerkort till Campusbiblioteket kan använda biblioteket alla dagar (ej juli månad) kl 06.00 - 22.00

MERÖPPET
Meröppet innebär att du som har ett passerkort kan använda biblioteket utöver ordinarie öppettider, dvs även när det är stängt. Du kan sitta och studera, söka, låna, återlämna böcker i vår maskin. Ingen personal finns på plats.

SKAFFA PASSERKORT
Alla som fyllt 18 år har möjlighet att skaffa passerkort och därmed kunna använda Campusbiblioteket alla dagar (ej juli månad) kl 06.00 - 22.00. Du betalar en depositionsavgift kontant när du ordnar ditt kort. Så här gör du:

Gå till Campus Helpdesk för att skriva avtal och få kortet aktiverat. Högskole- och universitetsstudenter, YH-elever och allmänhet betalar 100:- (i kontanter) i depositionsavgift. Vux- och SFI-elever betalar 20:- (i kontanter) i depositionsavgift.

För att kunna använda ditt LTU-studentkort som passerkort till biblioteket behöver du först aktivera kortet på Campus Helpdesk.

SJÄLVSERVICE
Självservice innebär att biblioteket är öppet, men obemannat. Du behöver inget passerkort för att använda biblioteket och du kan själv söka, låna och återlämna det du vill. Ingen personal finns på plats.

VIKTIG INFORMATION
Kom ihåg att dra ditt passerkort varje gång du går in i biblioteket. Det ska du göra för att trygga din och andras säkerhet samt för att vi ska få rätt statistik över hur många som använder biblioteket när det är "stängt". Det är viktigt för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda meröppet. Släpp inte in någon annan, oavsett om personen har ett eget passerkort eller inte! Alla besök loggas.

ÖVRIG INFORMATION
Vid mindre allvarliga problem (slut på toapapper, bok saknas osv), kontakta oss via e-post skelleftealibrary@ltu.se. Vi åtgärdar problemet när bibliotekspersonal finns på plats.

Är självservicemaskinen ur funktion? Lån: vänta med att låna hem boken till en annan dag. Återlämning: lägg boken i återlämningslådan (utan att avregistrera den).

Vid akuta ärenden kring fastigheten, ring Skellefteå kommun: tel. 0910-73 50 00.