nyheter

ForskarFredag 27 september

På fredag öppnas dörrarna för den årliga vetenskapsfestivalen ForskarFredag som firas över hela landet. Nu erbjuds ett seminarieprogram och mässa på C...

22 september 2019
nyheter

Forskning ska säkerställa att elever får rätt stöd i rätt tid

Särskilda undervisningsgrupper blir allt vanligare på svenska skolor, men vetskapen om vilka effekter de har är begränsad. Doktorand Vicktoria Westerb...

09 maj 2019
nyheter
  • 09 september 2019 Stipendier att söka

    Nu finns chansen för dig som bär på en idé att ta hem 5000 kr. Beskriv din affärsidé och vilken utveckling den är tänkt att leda till. Tre stipendier ...

  • 28 augusti 2019 Studentstart på Campus

    Nu kör höstens utbildningar och program igång och Campus fylls med folk igen. Alltid lika trevligt. Nolleperioden med Phösaraktiviteterna är igång och...

  • 04 juni 2019 Worldbuilding, Horror, Game and VFX

    Vernissage Nordanå onsdag den 5 juni kl 17.00-19.00. I utställningen visas vårens arbete från utbildningarna Visuell gestaltning filmdesign och digita...

  • 06 maj 2019 Spikningsceremoni den 28 maj

    Batterifabrik och hållbarhet engagerar och inom forskningsämnet elkraftteknik sker det en snabb utveckling. Nu spikar två forskare sina avhandlingar o...

  • 14 februari 2019 Elkraftteknik i fokus på Campus Skellefteå

    Daphne Schwanz och Azam Bagheri spikade sin avhandlingar på Forum, Campus Skellefteå, inom området Elkraftteknik, Luleå tekniska universitet. Gustaf U...

Dagens lunch på Campus

Din Fest på Campus

Menyn hittar du här ››

Öppnar 8 augusti. Lunchöppet kl 10.30 - 13.00. 13:00. Kommer att utöka med både frukost och cafétider.

 

A la carte

  • Måndag

    Stängt!


  • Tisdag

    Stängt!


  • Onsdag

    Stängt!


  • Torsdag

    Förrätt:
    Gnocchi på pumpa, serveras i parmesansås med vattenkrasse.
    Råbiff på vårt vis.
    Varmrätt:
    Ångad rimmad kolja med sandefjordsås och juliennegrönsaker
    Lamm i sötsyrlig dillsås med morötter inkokta i morotsjuice samt potatis
    Dessert:
    Krusbärssorbet med maränger och bubblig choklad
    Dekonstruerad tiramisu


  • Fredag

    Förrätt:
    Gnocchi på pumpa, serveras i parmesansås med vattenkrasse.
    Råbiff på vårt vis.
    Varmrätt:
    Ångad rimmad kolja med sandefjordsås och juliennegrönsaker
    Lamm i sötsyrlig dillsås med morötter inkokta i morotsjuice samt potatis
    Dessert:
    Krusbärssorbet med maränger och bubblig choklad
    Dekonstruerad tiramisu


Restaurangprogrammets lunch kl. 11:00-12:30

Två rätter 95 kr /Tre rätter/buffé 105 kr
Inklusive måltidsdryck och kaffe

Välkommen att boka bord Tfn 73 68 61 (råvaror  beställs utifrån kundunderlag och vi kommer därför att debitera bokade bord som inte dyker upp. Senast 7.00 samma dag som lunchen är bokad skall en avbokning göras till Lisa Lundqvist 73 68 61)

Dagens på facebook