nyheter

Batteries, Fuel Cells and Their Role in Modern Society

Nu kan du ladda upp med en kurs som du kan läsa helt på egen hand på Internet men du erbjuds även en studiecirkel, med träffar en gång per vecka under...

19 oktober 2017
nyheter

Guldbelönade alumner från Skellefteå

Stort grattis till Roger Rosenberg och Niki Lindroth von Bahr till varsin Guldbagge. Roger i kategorin "Bästa scenografi" och Niki i kategorin "Bästa ...

24 januari 2018
nyheter
  • 23 januari 2018 15 länder deltog på kendoläger

    I år lockade det internationella kendolägret Kangeieko 60 deltagare från 15 länder och uppmärksammades i internationell media när det arrangerades av ...

  • 29 november 2017 Här saknas det inte Idéer

    I år var variationen stor på de idéerna som studenterna på Campus Skellefteå presenterade när de tog emot Sammes Idéstipendie på 1000 kronor vardera.

  • 29 november 2017 Årets sista spikningsceremoni på Campus

    Under trevliga former serverades nya forskningsrön tillsammans med andra godsaker när Raihan Ul Islam, presenterade sin uppsats medan Niclas Björngrim...

  • 14 november 2017 Vetenskapsluncher på Campusbiblioteket

    Välkommen på Vetenskapslunch på Campusbiblioteket - varje torsdag kl 12.15 - 13.00. Ta med din lunch och ät medan du tittar på direktsänd föreläsning ...

Dagens lunch på Campus

Restaurang Älvy

  • Måndag
    Grönt och Gott Chili sin carne med ris
    Dagens Husman Lammkorv med kumminstuvad vitkål och stekt potatis
    Gränslöst Gott Stekt fläsk med raggmunk & lingonsylt
    Soppa Löksoppa
  • Tisdag
    Grönt och Gott Palsternacksgratäng med ädelost
    Dagens Husman Fläskgryta med rödvin, vitlök & soltorkad tomat, ris
    Gränslöst Gott Frasbakad torsk med rom- och gräslökssås, potatis
    Soppa Majssoppa
  • Onsdag
    Grönt och Gott Vegetariska vårrullar med sweet chilisås och ris
    Dagens Husman Boeuf Bourguignon med ris
    Gränslöst Gott Palt med fläsk och rårörda lingon
    Soppa Blomkålssoppa
  • Torsdag
    Grönt och Gott Pasta med krämig sparris- och champinjonsås samt Grana padano
    Dagens Husman Ärtsoppa med pannkakor samt sylt och grädde
    Gränslöst Gott Kycklingwok med grönsaker, sweetchilisås
    Soppa Champinjonsoppa
  • Fredag
    Grönt och Gott Västerbottenpaj med äpple- och rödlök
    Dagens Husman Tacobuffe m klassiska tillbehör
    Gränslöst Gott Dagens extrarätt
    Soppa Vit sparrissoppa

Lunchöppet kl 11.00 - 13.00. 
Lunch 79:-/med eurestkort 74:-
Student: 67/Med eurestkort 65:-
Tel 0910- 73 68 71 restaurangalvy@eurest.se

 

A la carte

  • Måndag

    Förrätt:
    Halstrad pilgrimsmussla med portvinsreduktion , crudité på kålrabbi samt knaperstekt bacon
    Svampsoppa med vitlöksbröd
    Varmrätt:
    Bakad varmrökt lax med dillstuvad potatis
    Pasta Carbonara toppad med ruccola
    Ankbröst, puylinser samt sherryvinägersky. Serveras med ugnsrostade rotsaker
    Dessert:
    Malvapudding med vaniljsås
    Bakad chokladcreme med smetana. Serveras med citrussallad


  • Tisdag

    Fullbokat


  • Onsdag

    Husmansbuffé med årskurs ett
    Innehållande alltifrån stekt salt sill med löksås till fiskgryta köttbullar och potatisgratäng, med mera!
    Dessertbuffé

     


  • Torsdag

    Stängt Åk 3 på praktik

     


  • Fredag

    Stängt Åk 3 på praktik


Under förra terminen hade vi stora problem med gäster som bokade bord men inte dök upp, detta blev ett stort problem för oss då vi beställer råvaror utifrån kundunderlag och i slutändan stod med en massa råvaror över.
Vi kommer därför att debitera bokade bord som inte dyker upp.
Senast 7.00 samma dag som lunchen är bokad skall en avbokning göras till Lisa Lundqvist 0910-736861
Välkommen att boka bord Tfn 73 68 61
Restaurangprogrammets lunch kl. 11:00-12:30

Två rätter 95 kr /Tre rätter/buffé 105 kr
Inklusive måltidsdryck och kaffe
Välkommen!

Dagens på facebook