Karriär & Studera

Näringliv och samhälle behöver dig och du har många olika möjligheter att utvecklas i Skellefteå. Efterfrågan på kompetens är stor och förutsättningarna för ett intressant arbetsliv i balans med en intressant och givande fritid och med korta avstånd ger dig tid över till vänner och familj.

Utökat utbud utbildningar på Campus Skellefteå

I Skellefteå växer den nya industrin fram. Det handlar om att ta vara på tillgångarna vi har idag när vi möter det digitaliserade samhällets behov imorgon. I Skellefteå skapar robotisering och hållbara energikällor nya möjligheter för traditionell industri att konkurrera globalt. Tack vare spelutveckling inom VR och AR växer nya företag och tjänster fram för både människa och industri. Och levande material blir stommen i hållbara, intelligenta byggnader. Spännande är bara förnamnet. Revolutionerande är nog en bättre beskrivning av den nya industrins växtplats.

 

Skapa din egen framtid

På Campus Skellefteå erbjuds en branschbredd och ett utbud av utbildningar och möjligheter som är större än någonsin. På Campus Skellefteå erbjuds universitetsprogram och kurser via Luleå tekniska universitet och Umeå universitet. Yrkeshögskolan erbjuder fler möjligheter än någonsin och här är du välkommen även om du studerar på distans eller på annan ort. 

Campus Skellefteå har flera olika alternativ för dig som vill studera. Oavsett om målet är att förverkliga drömmar eller helt enkelt inleda eller byta karriär. Via samarbeten mellan universitet, näringsliv och offentlig sektor är utbudet lika fylligt som möjligheterna är många. Ta en titt, välj sedan vad du vill bli.

Spel_IT     Spel_Clean Teach_utbildning

Industri_tillverkning     Träindustri_utbildning

Upplevelseindustri_utbildning      Upplevelseindustri_utbildning