Utbildningar på Campus Skellefteå

Campus Skellefteå har flera olika alternativ för dig som vill studera. Oavsett om målet är att förverkliga drömmar eller helt enkelt inleda eller byta karriär. Via samarbeten mellan universitet, näringsliv och offentlig sektor är utbudet lika fylligt som möjligheterna är många. Ta en titt, välj sedan vad du vill bli.

Utbildningar och program.

Utbudet är stort och det handlar om dig. Vem du är och vem du vill vara. Och var du vill vara. Om du vill läsa på Campus Skellefteå så har du tillgång till universitetsutbildning på Luleå tekniska universitet och Umeå universitet. Här kan du kolla in utbildningarna på Campus Skellefteå.

Men du kan också läsa på andra universitet och nyttja Campus Skellefteås Service tjänster.


Utbildning för din framtid

På Campus Skellefteå erbjuds olika möjligheter att komma vidare i livet. Här växer samarbeten fram när behoven finns. Näringslivet är föränderligt och vi ser ett ständigt behov av utveckling.

Du kanske är uppstarten av din karriär och vill hitta vägar ut i arbetslivet eller så har du jobbat under ett par år och vill förkovra dig, eller så söker du helt enkelt en ny karriär.  

Hur det än är så finns det möjligheter, via de universitet som finns på plats som Luleå tekniska universitet eller Umeå universitet, Yrkeshögskola, eller via distansutbildning.

Vad som än passar dig bäst så hoppas vi att du hittar rätt och får en givande studietid.

Bostadsgaranti

Skebo har en unik bostadsgaranti som gäller dig som blivit antagen vid Luleå tekniska universitet och Umeå Universitet, eller annan eftergymnasial utbildning på Campus Skellefteå. Enda kravet är att utbildningen är eftergymnasial och minst 18 veckor lång.

Här kan du läsa mer om vår bostadsgaranti.

 

Antagning.se hittar du mer information om vad som gäller för din studietid.