11 januari 2017

Låna en Skelleftebo!

Under hösten kommer Campusbiblioteket att erbjuda ett gäng trevliga Skelleftebor till utlån och nu söker vi dig som kan tänka dig att bli utlånad för en fika, en lunch, ett parti schack, ett omgång bowling eller liknande.
Syftet är att nya (kanske hitflyttade från ett annat land) och redan etablerade skelleftebor ska få träffas och ägna sig åt en gemensam aktivitet.
För att underlätta har vi skaffat ett antal lunch- och fikabiljetter samt presentkort på andra aktiviteter som ni kan välja bland.

Några exempel på saker att göra ihop:
 Fika på café, gå broarna runt, spela squash, tennis, boule eller bowling, grilla vid älven, se en konstutställning, eller åka skridskor på Nordanås isbana, gå på hockey, simma samt gå på teater.
 Vill du vara med eller bara veta mer? Hör av dig till Campusbiblioteket via mejl skelleftealibrary@ltu.se eller telefon 0910-58 53 45 och anmäl intresse.
 Presentera dig själv lite kort, t ex. ”Jag heter Johan och är 55 år, är intresserad av matlagning, tennis och att vara i naturen. Har jobbat länge inom skolan. Som aktivitet kan jag tänka mig att fika på Stigs eller gå på hockey.” Skicka med en bild!
 Vi hör av oss till dig så snart det är dags för att bli utlånad och då kommer ni överens om dag, tid och vad ni vill göra ihop. Kom ihåg att biblioteket betalar biljetter osv.