27 april 2017

Christina Fahlgren-Lövheim tackar för sig

Den 28 april slutar Christina Fahlgren-Lövheim sin tjänst som verksamhetschef för Vuxenutbildningen. Åren som verksamhetschef för VUX har varit fantastiska år fyllda av lärande, samverkan och utvecklande av våra verksamheter. Så sammanfattar Christina Fahlgren-Lövheim när hon lämnar över till Simon Dahlgren.

-Jag vill tacka alla på Campusområdet för god samverkan och önska er lycka till i ert fortsatta arbete. Tillsammans är vi starka och bara tillsammans kan vi verka för att Campus ska utvecklas och att Skellefteå ska nå målet med 80 000 invånare. Nu lämnar jag med varm hand över till Simon Dahlgren som är ny verksamhetschef för VUX och er framtida samarbetspartner. Säger Christina Fahlgren-Lövheim och tackar för sig.

Ett tack från Campus Skellefteå

Som replik på detta så vill vi från Campus Skellefteå återgälda med ett stort tack för ett enormt engagemang, där Christina  Fahlgren-Lövheim drivit och genomfört viktiga och avgörande insatser inom ramen för sitt uppdrag som verksamhetschef för VUX, Skellefteå kommun. Och för att hon med sitt personliga engagemang tagit många viktiga frågor vidare. Vi önskar allt gott framöver och hälsar Simon Dahlgren välkommen!