24 augusti 2017

Plugga till högskoleingenjör i Skellefteå

Det är en stor efterfrågan på ingenjörer och Skellefteå kommun och Skebo garanterar bostäder till studenter som studerar på Campus i Skellefteå. Det finns fortfarande platser kvar till hösten 2017. Ett par utbildningar håller öppet för sen anmälan.

Du har fortfarande chans att söka till maskiningenjör, om du vill vara med och utvecklar framtidens produkter och tjänster. En treårig utbildning som ger dig breda kunskaper samt spetskompetens inom maskinteknik.

Om du är intresserad av att jobba med energiteknik så ta chansen nu.Det finns ett globalt intresse för energianvändning och hållbar energiteknik. Den här utbildningen ger dig breda baskunskaper och spetskompetens inom energiteknik. Som energiingenjör kan du arbeta med drift av energianläggningar, energieffektivisering och att utveckla nya energilösningar.

Elkraft för dig som vill vara med och utforma morgondagens elenergisystem till långsiktiga och miljömässigt hållbara system. Nya metoder för produktion och distribution, satsningar på nya energikällor som vindkraft och solenergi, samt utvecklingen av eldrivna fordon är stora utmaningar för elkraftingenjören.

Läs mer om utbildningarna.