18 november 2018

SKARV studenternas arbetsmässa 2018

SKARV, ett ideellt initiativ från Studenterna på Campus Skellefteå och en undersektion till Luleå Tekniska Universitet som skapat en egen mässa i syfte att hjälpa studenter komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Förra året genomfördes mässan med lyckat resultat för första gången och nu är det dags igen.

SKARV:s projektgrupp består av studenter på Luleå tekniska universitet i Skellefteå, som under året jobbat med mässan, ordnat med fikaträffar för studenter och kontaktat företag.

-Målet var och är att mässan ska fortsätta som en årlig tradition, säger projektledare Margarita Karlsson, Energiteknik HT16

Mässan startar vid lunchtid den 22 november i Hörsal A, Campus Skellefteå. Då får studenterna lyssna på en unik föreläsning "Få ut det bästa ur ditt kommande arbetsliv" med Peppe Ekmark. Därefter fortsätter minglet i B-huset PÅ Campus Skellefteå mellan studenter och företag i olika montrar för att lära känna varandra bättre.
 
Renholmen är ett av de 16 anmälda företagen som erbjuder intressanta jobb, examensarbeten och projektarbeten inom bland annat maskinkonstruktion och automation. Senaste åren har de utökat marknaden både nationellt och internationellt och söker nu hungriga studenter. Övriga företag presenteras eftersom på sociala media.

Projektgruppen består av Projektledare Margarita Karlsson, Energiteknik HT16, Företagsansvarig Aron Norman, Maskinteknik HT17, Logistik, Christina Öhman, Maskinteknik HT17, Marknadsansvarig, Sofie Ihregren Filmdesign HT17, Idéspruta, Jonathan Erik Tjernberg, Energiteknik HT16

Om du vill veta mer: www.skarv.org