10 mars 2020

Fullträff för Dataspelsbranschens arbetsmarknadsträff

Med 160 föranmälda tjejer och öppet för drop-in besökare på Dataspelsbranschens arbetsmarknadsträff blev det succé när besökarna fick mingla på The Park och lyssna till Arctic Game Lab, Campus Skellefteå och de fem nya Yh-utbildningarna som är öppna för ansökan nu och startar i höst och vilka möjligheter det finns att jobba inom branschen norrut.

Intresset var stort när Magnus Johansson på Arctic Game Lab, Karolina Czabaj, Lazer Wolf och Bibbi Wikman, Cold Pixel bjöd in till arbetsmarknadsdag på The Park och pratade Arctic Game Lab, Campus Skellefteå, sina nya fem nya Yh-utbildningar inom spel. Intresseanmälningar för utbildningarna kom in redan under eventet och nu hoppas man på många sökande. Detta var en isats i ett långsiktigt   varumärkesbyggande och skapa en kunskap och intresse för en starkt växande bransch med många möjligheter till en karriär och spännande jobb.

Changemaker/Futuregames hade också monter för att visa på utbildningar i Boden och Skellefteå.

Arbetsmarknadsdag_Spel 

Med 160 föranmälda tjejer och drop-in besökare blev det ett bra mingel bland företag och utbildningsanordnare. Företagen på plats var Star Stable, Mojang, Paradox.

Nästa event att besöka för att få veta mer om vilka utbildningar och möjligheter som ges på Campus Skellefteå genomförs i form av Öppet hus 24 mars