Restaurang & Café

Med två restauranger och ett café på Campus Skellefteå så finns mat och dryck som passar varje besökare. Grupper kan beställa allt från fika, lättare måltider till hela middagar med spännande menyer.

Restaurang Älvy

I Restaurang Älvy serveras ett varierat och spännande utbud med råvaror anpassade efter säsong. Förutom lunchservering erbjudes café- och cateringverksamhet samt konferensmöjligheter.

Konferens/möte

varför inte förlägga din konferens eller möte de ljusa lokalerna med utsikt över älven. Den unika miljön och läget ger karaktär till ert möte, event, konferens eller fest. På Älvy skräddarsys förtäringen efter dina önskemål. Det finns många möjligheter! 

Kontakt på 0910-736871
restaurangalvy@eurest.se
www.compass-group.se/restaurang-alvy/

Restaurang Älvy är en del av Eurest, Compass Group, en världsledande leverantör av måltids- och servicetjänster som erbjuder behovsanpassade servicelösningar till företag, arenor, universitet, högskolor, skolor och sjukhus över hela Sverige.

Öppettider Restaurang Älvy

Måndag–fredag kl 10.50 - 13.00
Till dagens lunch ingår alltid 2 rätter, soppa, salladsbuffé, bröd, kaffe, kaka och måltidsdryck Pris: 79: - Studentpris: 65: - Gör det bekvämt för dig och ladda ett EUREST-kort så går det snabbare i kassorna.  


Skeriarestaurangens a’ la carte / Restaurangskolan

Restaurangskolan bedriver sin verksamhet på en del av det övre plan i restauranghuset. Här kan man under perioder boka bord och njuta av en härlig meny tillagad och serverad av skolans elever.
Här erbjuds en egen komponerad meny under vissa dagar. Välkommen att boka bord: Tfn 73 68 61

Öppetider Skeriaresturangens a la carté

Tisdag–Fredag 11.00–12.30
Välkommen att boka bord på tfn 73 68 61, 73 68 64.
Här kan du läsa mer om restaurangskolans verksamhet.

Caféer på Campus

Café Moccado

Måndag-fredag 07.45-15.30