Studentboende

Skebo har en unik bostadsgaranti som gäller dig som blivit antagen vid Luleå tekniska universitet och Umeå Universitet, eller annan eftergymnasial utbildning på Campus Skellefteå som är minst 18 veckor lång.

Skebo har studentbostäder på tre områden i Skellefteå. Oavsett om du väljer att bo på Älvsbacka, Sörböle eller Anderstorp har du gångavstånd till både Campus och centrum. De flesta studentrummen är möblerade och självklart ingår bredband, värme och vatten i den fasta och låga månadshyran. Du kommer att häpna över hur mycket du får över till annat. Välkommen till en härlig studietid.

Här finns studentbostäderna

Så här gör du för att boka ditt boende:

Skebo lägger ut studentlägenheterna i början på juli, samma dag som första antagningsbesked skickas ut. Men det är en del att tänka på så surfa in här och se vad som gäller och hur du gör: Så här bokar du ditt  studentrum 

Uthyrning av samtliga studentrum hanteras av Skebo. Du bokar ditt studentboende via webbplatsen och frågor hanteras av BoButik, telefon 0910-73 65 00. Du kan även maila dina frågor till info@skebo.se.

Då alla garanteras ett boende så finns det ingen anledning att boka upp sig för ett specifikt studentrum förrän man fått sitt antagningsbesked och alltså säkert vet att man kommit in på sin utbildning  eftersom kontrakt kan skrivas först när man blivit antagen. Tillfälligt boende i väntan på ett permanent rum kan förekomma.

Vill du se mer om vilka möjligheter du har att hyra bostad i Skellefteå så kika in på Hyra Bostad i Skellefteå

Det är lätt att trivas i Skellefteå, Välkommen!