Studentföreningen

Grundad 1998 under dåvarande namnet FUSKiS jobbar Studentföreningen Campus Skellefteå för ett rikare och roligare studentliv. Föreningen är ideell och involverad i allt från politiska frågor till inköp av litteratur och samarbeten med studentkårerna i Umeå och Luleå. Studentpub, musikstudio och idrottsaktiviteter är också på schemat. Precis som studiemiljö, lunchmenyer och mycket annat med trivselfaktor 100.

Studentföreningen Campus Skellefteå har många strängar på lyran. Här finns sektioner för idrott, musik, socialt umgänge och spel.

Här hittar du Studentföreningens egen sida.

Idrottssektionen har många medlemmar, egna ledare och ett brett utbud. I den fullstora A-hallen, B-hallen och Campushallens jättefina gym kan man utöva inomhussporter av alla möjliga slag.

Band på Campus kan repa i Replokalen kårhuset STOCK och få tillfälle att framträda live på studentpuben.

Sexmästeriet driver studentpuben Traversen i fräscha lokaler. Där umgås studenter från de olika utbildningarna. Utbudet i baren är stort och aktiviteterna ofta många. Stående inslag är disco, pub, biljard och karaoke mm. Öppet tre kvällar i veckan: onsdag, fredag och lördag.

FUSK heter spelklubben som träffas på torsdagar och spelar sällskaps- och konfliktspel. Det sociala är också i centrum under nolleperioden. Den startar i mitten av augusti och erbjuder nya studenter flera dagar med lekar och upptåg. Målet är att visa att Campus Skellefteå är öppet för alla studenter. Den här introduktionen ger gemenskap och en första känsla av hur allt fungerar.

TAFS  Med ett växande spelbibliotek och en mängd konsoler anordnas TV-spelskvällar en gång i veckan.

Studentkultur  Under studentkultur samlar vi diverse saker till exempel overallsfärger och saker relaterade till phöseriet.