Näringsliv och samhälle behöver dig

Campus Skellefteå har flera olika alternativ för dig som vill studera. Oavsett om målet är att förverkliga drömmar eller helt enkelt inleda eller byta karriär. Via samarbeten mellan universitet, näringsliv och offentlig sektor är utbudet lika fylligt som möjligheterna är många. Ta en titt, välj sedan vad du vill bli.

Utbildningar och program.

Utbudet är stort och det handlar om dig. Vem du är och vem du vill vara. Och var du vill vara. Om du vill läsa på Campus Skellefteå så har du tillgång till universitetsutbildning på Luleå tekniska universitet och Umeå universitet. Men du kan också läsa på andra universitet och nyttja Campus Skellefteås Service tjänster.


Den nya industrin

I Skellefteå växer den nya industrin fram. Att tänka nytt handlar inte om att glömma det som varit. Det handlar om att ta vara på tillgångarna vi har idag när vi möter det digitaliserade samhällets behov imorgon. I Skellefteå skapar robotisering och hållbara energikällor nya möjligheter för traditionell industri att konkurrera globalt. Tack vare spelutveckling inom VR och AR växer nya företag och tjänster fram för både människa och industri. Och levande material blir stommen i hållbara, intelligenta byggnader. Spännande är bara förnamnet. Revolutionerande är nog en bättre beskrivning av den nya industrins växtplats. Det börjar här.

Nyaindustrin behöver dig.

Yrkeshögskola

Eller vill du läsa en Yrkeshögskoleutbildning direkt efter gymnasiet som gör dig anställningsbar.
Här är kan du se utbudet på Campus Skellefteå Yh-utbildning.

 

Antagning.se hittar du mer information om vad som gäller.